martes, 10 de febrero de 2009

Alianza Nacional es dissol a València i es transforma en una associació "ecologista".


Fa temps que la secció valenciana del partit neonazi Alianza Nacional no donava senyals de vida. Nombrosos problemes interns, sumats a la contundent campanya que des d'aquesta web i des de diversos àmbits polítics, socials i culturals s'ha desenvolupat, la delegació a València del partit que acollia delinqüents com l'assassí de Guillem Agulló o el presumpte líder del Frente Anti Sistema (FAS) condemnat també per extorsionar un vicari, ha anunciat la seua dissolució.

Però lluny d'abandonar la seua croada llunàtica, anuncien la creació d'una associació on gairebé tots els antics militants d'AN estan inscrits: Pensamiento y Acción Ecologista. Aquest reciclatge no ens sorprèn. Els nazis sempre s'han declarat ecologistes, i han utilitzat nombroses vegades aparences estranyes i ambigües per què les esvàstiques passen desapercebudes.

L'organització conserva el local de l'avinguda Tres Creus 69, que ja fou registrat per la Guàrdia Civil durant l'Operació Panzer i hi anunciaren la seua presentació pel passat 31 de gener. Descobrim la nova marca dels neonazis valencians.
Extraido de www.antifeixistes.org

No hay comentarios: