miércoles, 15 de febrero de 2012

DOCUMENTAL: White Terror (Terror Blanc) - La violència, el fanatisme i la crueltat neonazi.

Vos presentem un documental realitzat pel director suïs Daniel Schweizer, autor d'altres obres com Skinhead Attitude, on retrata alguns dels grups neonazis més actius a diferents parts del món com Suècia, Estats Units d'Amèrica o Rússia. Un impressionant documental que capta l'essència criminal, sàdica i terrorista dels defensors de la supremacia ària, que fan burla de l'Holocaust a la vegada que el neguen, i que ataquen immigrants i graven les pallisses i els assassinats en vídeo i ho pengen a internet. Un documental imprescindible pels escèptics que ignoren el perill de la impunitat neonazi, i que demostra fins on estan disposats a arribar els amics de la neteja ètnica. Entre els grups que s'hi investiguen trobem a Blood & Honour, una organització neonazi internacional que també operava a l'Estat espanyol i que fou il·legalitzada l'any 2010, i els membres de la qual militaven també a partits polítics d'extrema dreta legals. Al documental apareix entrevistat un dels periodistes més destacats que investigava l'extrema dreta, el popular escriptor suec Stieg Larsson, i on també parlen els mateixos neonazis, que no amaguen el seu amor per les armes, la violència i l'extermini dels diferents i dels qui els combaten. Un documental que no deixarà indiferent ningú.

Para ver el documental: http://www.antifeixistes.org/3945_documental-white-terror-terror-blanc-violencia-fanatisme-crueltat-neonazi.htm

En los últimos cinco años ha habido un significativo cambio dentro del movimiento de ultraderecha: los veteranos hace tiempo que se han retirado, son demasiado viejos o incluso han muerto. Los nuevos ideólogos están emergiendo por toda Europa y están traspasando continentes. No necesitan necesariamente afeitarse la cabeza; han creado corporaciones, compañí­as de distribución, clubes de música, revistas, casas editoriales, sitios en Internet y han reemplazado la vieja simbologí­a por otra nueva. En el mundo global en el que vivimos, los propagadores del odio han encontrado en Internet la herramienta idónea para avivar los viejos rescoldos casi apagados para propagar sus ideas a paí­ses tan dispares como Estados Unidos, Suecia o Rusia. Lo más increí­ble es que, para los seguidores más jóvenes, todos los sufrimientos del pasado son una especie de historia virtual e irreal.
Extraido de: www.antifeixistes.org

No hay comentarios: